Kesäkuussa en ole kovinkaan paljon saanut käsityörintamalla aikaiseksi. En ole oikeastaan saanut mitään muutakaan hyödyllistä aikaiseksi. Enpä ole paljon mieltäni tuolla kuitenkaan pahoittanut, olenpahan vain ollut ja möllötellyt.
Kyllä sitä sitten taas virtaa touhuilemiseen jatkossa löytyy. Nyt mennään tällaisella tahdilla ja saanpahan ainakin itse tahtipuikkoa heiluttaa touhuillessani hitaammalla tempolla.

En tiedä mitäkautta tuonne Ninuskan blogiin joskus eksyin. Liekö joku linkittänyt sen omassa blogissaan, ja juuri tuon ruusuohjeen vuoksi. Kirjanmerkkeihin tuo liitin ja sieltä sen toukokuussa nappasin tarkempaan käsittelyyn. Puuvillalankanöttösille tuli siis käyttöä ja vieläpä ihan kivalle tuotokselle. Nyt kun katselen noita ruusunkukkia, niin jatkotuote pitäisi niille vielä keksiä.

Mahdollisesti lautasliinarenkaiden koristeeksi, vai virkkaisinko jollakin muulla langalla palapeitonpalasen ympärille. Mene ja tiedä, jätän huilimaan ja kun seuraavan kerran ne eteeni tulevat jatkotuote on varmaankin selvillä.

         
                              Ninuskan ruusuja 17 kpl:tta
                jämäpuuvillalankaa ja puuvilla-viskoosisekoitusta
                                         kulutus: 169 g