Nyt mua ottaa oikein kunnolla päähän saamattomuuteni. Joka aamu lopullisesti herättyäni klo 4.05 (aikaisemmat heräämiset sijoittuvat klo 01.25 - 3.35 väliseen aikaan) päätän askartelevani töistä tultuani edes muutaman 3D-joulukortin. Tänäänkään en tehnyt yhden yhtäkään!
Olisi varmaan parempi, etten etukäteen lainkaan suunnittelisi päivän tekemisiä. Antaisin vain fiiliksen mukaan käsien toimia.
Siinäpä sitä sitten olisi ukkokullalla ihmettelemistä kun jokapuolella kämppää pyörisi joku vähän tehty käsityö tai askartelujuttu! Lähipiiri pyörittää tässävaiheessa päätään ja tuumii: "mitä eikös ne äiskän työt ole jo nyt leväällään joka puolella".
Toden totta, nyt minun "harrastukseni" on ryöstäytynyt käsistä. Keskeneräisiä puolivalmiita töitä lojuu olohuoneessa lankojen säilytysarkun päällä. Mun on ehdottomasti ryhdistäydyttävä ja tehtävä ensin kaikki keskeneräiset valmiiksi ja vasta sen jälkeen ruvettava askartelemaan. Ajatuksetkin selkeytyvät siinä samalla, sillä ne tekemättömät puolivalmiit työt vaivaa mieltä.
Tällä päätöksellä edetään. Huomenna valmistuu ainakin ...

Edit 24.08.07  Tämä oli se minun viimeinen askarteluni, jonka jälkeen en ole saanut mitään 3D-juttuja tehdyksi. Ensiksi kuvan päivämäärä edelleen pielessä, työ valmistui heinäkuun puolivälin jälkeen. Itse asiassa en ollut edes aikaisemmin tehnyt yhtään 3D-työtä, ja tämänkin ostin kirpputorilta kolmella eurolla.
Ajattelin vain kokeilla, mutta melko hyvä siitä tuli ekaksi työksi.

                                              848887.jpg