Rakas ukkokultani pääsi eilen vihdoinkin eroon vasaravarpaistaan. Toivottavasti myös jalkaterien ja varpaiden rasituksen jälkeen kokoaikaiset säryt jäivät päiväkirurgian leikkaussaliin.

Toki ikäviä kipuja jaloissa vielä on jonkun aikaa, mutta haavojen parannuttua leikkauksen sekä oikaisuraudan poiston jälkeen, uskon vakaasti päivittäisten kipujen loppuneen.

Molemmissa jaloissa oli melkein yhtä pahat vasaravarpaat, ja vaikka kirurgi olisi leikannut vain toisen niin mieheni pyysi molemmat. Menee sitten samalla porulla ja säryllä yhtä aikaa.

Leikkaus tehtiin päiväkirurgisena operaationa ja kotiinkin olisi päässyt samana päivänä. Kuitenkin tulimme mieheni ja sairaanhoitajan kanssa siihen päätökseen, että parempi yöpyä sairaalassa. Ukkokultani oli vielä illalla kahdeksan aikaan sen verran huonovointinen, ettei jaksanut edes kunnolla istumaan nousta sängyssä.

No nyt hän on siis kotona ja huilailee olohuoneessa eilistä Salkkaria katsellen. Onneksi lääkäri kirjoitti särkylääkkeitä, joilla edes saa taitettua sen tuskaisemman olon säryltä. Toivottavasti hän saa yönsä nukuttua kunnes jalat paranevat. Päivätekemisistä mun ei kannata olla huolissani, tekemistä hän kyllä keksii-liiankin kanssa ihan varmaan Viaton

                 

   Näistä kääreistä paljastuu "kunnon" pedikyyrin saaneet jalat

Muoks 15.2.2009

                

                              Ilmakylpyä varpaalle