Tarttis varmaan ruveta taas neulomaan perussukkia!
Mulla on kyllä tuolla puolivalmis sukka, unisukkaparista 2½ puikoilla valmistumassa, mutta kun ei yhtään kiinnosta sen neulominen.
Yökkä! Ohut silkkivilla lanka (ihan mukavaa neuloa), ohuet puikot, helppo kierrejoustin ohje, mutta ei. Työhön ryhtyminen mättää. Sen yksitoikkoisuus mättää. Valmistuminen siis hidasta. Ei yhtään mielenkiintoinen projekti.
On varmaan parempi vain laittaa se lepäämään ja odottamaan tylsän hitaasti valmistuvan työn inspistä!

Eikä se ole ainoa keskeneräinen tällä kertaa. Virkkaamaankin rupesin muutama vko sitten. Ihan vain sellaisen pienen ja helpon mallin nappasin naapurintädin kirjastosta lainaamasta lehdestä. Virkkausta varten löytyi viimekesänä Lidl'n tarjouksesta hamstraamaani lankaa. Eikun ketjusilmukoita koukulla vääntämään ja ikkunaverhoa virkkaamaan.
Malli on tosi helppo: ketjusilmukoita, kiinteitäsilmukoita ja kaksoispylväitä, siinä kaikki tietenkin sopivasti sekoitellen ja valmista tulee! Melko reippaasti olen saanut työtä valmistumaankin aina on välillä kuitenkin käsiä lepuutettava. Onneksi työ ei paina kovin paljon niin sen tekeminenkin on kevyttä.
Ensi kesänä sen on oltava joko olo- tai makuuhuoneen ikkunassa, se on varma!

Keskeneräinen työ löytyy myös ristipisto rintamaltakin ha-haa. Joulupöytään kaitaliina! Enkä ole muuten pistoakaan pistellyt viimeiseen ½ vuoteen. Tällä tahdilla saattaa vuosikymmenkin vaihtua, ennenkuin se meidän ruokapöytäämme koristaa !?!?

Summa summarum: Syksystä on minun nyt saatava reippautta ryhtyä aktiivisesti tekemään tälle vetkuttelulle jotain tai kätköistäni löytyy kohta lisää valmistumattomia, puoliksi tehtyjä käsitöitä.
Onneksi maanantaina on jo Syyskuun 1. päivä :)