En ole koskaan oikein osannut juhlia nimppareita, mutta tiedän saaneeni ihan ekana nimpparipäivänäni 7.3.1961 lehmähaasta poimitun leskenlehden. Naapurin mummo toi sen minulle ollessani muutaman päivän alle kaksi kk:tta. Sinä vuonna kevät oli aikaisessa, mutta takatalvi yllätti kuitenkin toukokuussa. Näin minulle on kerrottu.

Blogiystäväni Liisa lähetti minulle ihanan askartelupaketin jo aiemmin, vannottaen kuitenkin avaamasta sitä ennen lauantaita. Tällaisia ihania tarvikkeita sain häneltä, kiitos!

               

Lauantaiksi olimme ukkokultani kanssa sopineet vierailun Pian ja Juhan luokse Raumalle. Hyvän ruoan ja seurustelun jälkeen vielä käynti kaupungilla förskotti naistenpäivän tapahtumassa. Harmi, että kävijöitä oli ollut todella hintsusti. Kädentaitojaan esittelevät naisyrittäjät olivat tehneet todella hienon tapahtuman ja ihailtavaa oli!

Ennen kotiinpaluuta poikamme soitti ja kertoi tulevansa Poriin Pauliinan kanssa. Entisten luokkakavereiden kanssa hänellä oli jonkinsortin ei virallinen tapaaminen. Siispä näkisimme molemmat lapsemme saman viikonlopun aikana.

Kahvitellessamme Tommi sitten kertoi hänen ja Pauliinan menneen kihloihin. Virallinen kihlapäivä on 6.12.2008 ja tämä tapahtui heidän ollessaan Egyptissä lomamatkalla. Sormukset he teettivät käsityönä Turussa, siksi vasta nyt se julkistettiin molempien vanhemmille ja pikkusiskoille.

Vaikka äiti noita kortteja väsääkin, niin eihän yhtään kihlakorttia tietenkään ole! Siispä sunnuntaina askartelupajaan töihin ja kortin tekoon.

                     

                           Onnea Pauliina ja Tommi