Ihan "kiva" viikko on sentään edennyt puoliväliin asti. Flunssa on irroittanut otteensa minusta, joten nyt onkin sitten "jälkipyykin" aika. Sunnuntaina niistäessäni nenää, vasemmassa korvassani paukahti ja samalla sattui niin vietävästi, että luulin pyörtyväni kivusta. Tein kaikki oppimani puhallustemput, joilla yritin tarkistaa tärykalvon eheyden. Kuulossa ei suurempaa heikkenemistä havaittavissa, eikä ilma suhise korvan kautta; joten voin olettaa tärykalvon olevan ehjä!??
Maanantaina varasin korva-, nenä- ja kurkkutautien erikoislääkäriltä ajan, mutta sain sen vasta torstai- iltapäiväksi.
Olo on kuin pikkulapsella joulupukkia odottaessa. Enää yksi yö ja sitten pääsen lääkärille! Olisin tietenkin voinut mennä myös omalle työpaikkalääkärillekin, mutta edellinen korvarumba on vielä muistissa. Ja silloinkin avun sain vasta viikkoja myöhemmin - erikoislääkäriltä. Nyt haluan oikean hoidon heti, enkä mitään korvatippakokeiluita.
Nyt vaan korva on äitynyt särkemään ja sitä aristaa, ihan pelkään tulevaa yötä. Eipä olisi silti minun elinaikanani ensimmäinen korvakivun vuoksi valvottu yö! Kahta asiaa en toivoisi edes pahimmalle vihamiehellenikään, nimittäin korvakipua ja hammassärkyä.
Onneksi omat lapseni eivät ole pieninä joutuneet korvakierteeseen. Tommilla oli yhden kerran korvatulehdus, hoitona kitarisaleikkaus. Pialla 2 kk:n korvakierre yhden kerran, hoitona kitarisaleikkaus ja putket korviin.
No, äiti ja pappa ovatkin sitten sairastaneet korviaan oikein urakalla.
Tässä siis syy etten ole pahemmin päivittänyt tekemisistäni. Huomenna kaikki on kuitenkin sitten toisin!