Eipä ole kovin paljon tullut taaskaan päivitettyä tätä blogia. Saamaton kun olen ollut!

En nyt kuitenkaan täysin ole ollut tekemättä mitään. Olen sentään neulepuikkoja keikutellut ja lankaa silmukoilla neulokseksi muotoillut.

Neuletakki valmistunut taka- ja etukappaleiden verran valmiiksi, ja hys-hys neulomukset valmiina (julkaistaan kuitenkin 11.3.2010). Hihoja takkiini rupean tässä kohtapuoliin tikuttamaan.

Viimeviikolla, tarkemmin torstain vastaisena yönä, sain sitten tarpeekseni jalkojeni särystä. Olivathan ne jo tasapainon puolesta olleet pois pelistä jo pari viikkoa siihen mennessä, mutta aina sitä vain yritti raahautua töihin kompuroimaan.

Sairaslomalle oli jäätävä ja särkylääkkeitä popsittava jo aamutuimaan, jotta särky ei kokonaan kiristelisi hermoja - päässä :) Jaloissa kun tuo hermoissa kulkeva viestittely pätkii, niin kävely kulkee köpöttelemällä muutenkin.

Onneksi olen saanut nyt täällä Pian luona ulkoilla Elmeri-koiran kanssa omaa tahtia. Ei ole kiire kävellä, sillä lumipenkoissa riittää erilaisia viestejä Elmerille. Minä tietenkin hyödynnän pysähtelyn lepohetkenä ja ssitten jatketaan matkaa seuraavalle "rastille" ;)

Tänään iltapäivällä lähdemme siis kohti kotia. Pidennetty viikonloppu on ollut virkistävä ja tyttäremme aidosti iloinen käynnistämme.