Varsinainen syy Hesaan tuloomme oli tietenkin IRON MAIDEN ( lue KAMALIMIEHET )!

Hotellistamme ei ollut pitkälti matkaa Stadikalle, ensin oli kuitenkin käytävä syömässä. Ravintolan etsiminen olikin sitten jo toinen juttu, aina kun ei viitsisi syödä Hese-ruokaa tai pizzaa.
Kiertelimme hotellin lähellä olevia katuja ja hylkäsimme melkein jokaisen pikasyöttölän jonka kaduilta bongasimme. Kunnon ruokaa oli saatava!
Ja löytyihän se paikka viimeinkin. Aivan ihana, huumorintajuinen ja ripeäotteinen tarjoilijatar lupasi meidät neljä ruokkia, jos emme rupeaisi kuhnailemaan. Kaikki heidän pöytänsä olivat varattuja, mutta  meille raivattiin pikaisesti tilaa ateriointia varten.
Kokki valmisti salamana tilauksemme ja tunnissa nälkämme oli tipotiessään.
Lähtiessämme pois ravintolasta toivotimme hänelle hyvää illan jatkoa, johon hän naurahtaen tokaisi "kyllä kuolema vielä tulee tänä iltana, niin kiire heillä tulee olemaan"!
Vankkaa ammattitaitoa siis aikaisempien stadikalla olleiden tapahtumien jälkimainingeista saatua, väkeä pursuu porteista ulos kohti Helsingin yöelämää ja jano sekä nälkä on kova.
Jälkiruoaksi söimme jätskit kipsalla ympärillä parveilevia ihmisiä seuraillen.

Helteinen aurinko paahtoi lähes pilvettömältä taivaalta. Emme olleet ottaneet vesipulloja mukaamme hotellista lähtiessä, joten hieman jano rupesi vaivaamaan. Onneksi vielä löytyi vapaa pöytä Olympic-terassilta jonka siis valtasimme itsellemme. Jäimme odottamaan lopun seurueemme, poika avopuolisoineen, saapumista paikalle ja samalla tyrehdytimme janoamme, kuka minkäkin vahvuisella juomalla!
                   1776149.jpg
                     Emmekä me olleet ainoita janoisia!
              Porukkamme kovahermoisin jonottamassa ;)
                   siis mieheni Pasi tummine laseineen
                

                                                             1776144.jpg
                                                                           Silmäpeliä :) Pian ja Juhan välillä

    Hieman ennen Turkulaisten saapumista, pöytämme ohi harppoi tuttu mies Satakunnasta!
    Poikamme syntymäystävä Kari jäi rupattelemaan sekä odottamaan kanssamme poikaamme.