Syyskuussa 2011 tää huhtikuun 2012 kiire oli vielä niin kaukana. Nyt kun se on totta niin tuntuu päivien lipuvan ohi kuin kaarnalaiva kevätpurossa.
Viikko-ohjelma koostui kerran viikossa tiistaisin näytelmäpiirin harjoituksista ja keskiviikkoisin lausuntapiirin kokoontumisesta, ja tammikuusta alkaen olemme kokoontuneet näytelmän esittämistä varten myös perjantai-iltaisin.
Lausuntapiirillä on myös ollut lisänä satunnaisesti yksilöityjä kakkosharjoituksia. Silti olen jaksanut vielä rentoutua neuletöitäni puikotellessa ja saanut jotain valmistakin aikaiseksi.

Molempiin harjoituksiin olen kyllä ottanut mukaani sillä hetkellä työnalla olevan pikkuneuleen. Käsityöpussistani olen kaivanut esille joko keskeneräisen sukan tai päättelyä vaille valmiin lapasen. Neulakinnastakin neulasin eräänä tiistaina ja keskiviikkona, kun omaa vuoroani kulisseissa odotin. Arpajaispalkinnoiksi valmistui siis tällekin keväälle näytelmän väliajalla arvottavaksi villasukkia ja takin alle sopiva pikkuhuivi.

Pääsiäinen kuluukin tiiviisti harjoituksissa ollen - lavasteiden rakentelua torstaina sekä perjantaina aamupäivällä. Perjantaina, lauantaina sekä maanantaina kenraalit, kunnes ensi-ilta tiistaina klo 19.00

Tämän projektin valmistuttua onkin sitten lausuntapiirin esityksen vuoro. Teemme loppuhionnan Jotunin novelleista koostuvaan esitykseen. Hiomme muusikoiden kanssa sävelkulut kohdilleen, ettei soraäänet riko tunnelmaa. Toukokuun lopulla viimeinkin kaikki talven aikana työstetyt esitykset ovat ohi, ja kesä kukkamaan perkauksella alkakoon.

                  
       Tämän liljan toivon tulevana kesänä uudella istutuspaikallaan
                             edelleen näin komeasti kukkivan.

         Oikein aurinkoista pääsiäistä teille kaikille heart