Hetken aikaa oli aikamoista säpinää ja hektistä meininkiä, kun Tommi ja Pauliina saapuivat Poriin.
Ensin tietenkin kotiuduttiin, kannettiin matkakamppeet autosta sisälle ja laitettiin makuutila kuntoon yöpymistä varten.
Kaikilla olikin jo melkoinen nälkä, joten ruvettiin syömään. Äitinä oli mukava häärätä keittiössä, kun reippaita apulaisia oli mukana.
Pia valmisti salaatin, Tommi maustoi kalan ja laittoi uuniin paistumaan. Minä kuorin perunat muusia varten ja laitoin ne kiehumaan. Pauliina auttoi pöydän kattamisessa ja ukkokultani hääräsi ruokajuomat ja leivät pöytään esille.

Varsinaisena muusimestarina toimi Juha ja loistavan muusin hän meille tekikin. Kyllä Pauliinakin rupeaa kohta meidän perheen omituisuuksiin pikkuhiljaa tottumaan, tämäkin juhla-ateria oli yksi esimerkki siitä. Mikään ruoka ei maistunut oudolta, vaikka värit olivat poikkeukselliset - yllätyksiä täytyy olla kaikille.
Pakkohan ateriakokonaisuus oli kuvata, jotta tekin näette sen kauneuden!

                                        2198191.jpg

Mukavan rupattelun saattelemana ruokailu sujui hilpeästi ja kuulumisia vaihdettiin puolin ja toisin. Jälleen kerran olin iloinen, että pöydän ympärille mahtuivat kaikki kuusi ruokailijaa samaan aikaan aterioimaan.
Ihana tunne kun kaikki rakkaat ovat läsnä!
                                        2198192.jpg
                                                      Juha, Pia, Pauliina ja Tommi

                                                 2198190.jpg
                                             lahjat on jaettu, vain avauslupaa odotellaan

Näin miellyttävä kahden aaton yht'aikainen vietto meidän pesueellamme oli, eikä koti kuitenkaan muistuttanut huvikumpua seuraavana aamunakaan. Arjen aherrukseen löytyy paljon näistäkin yhdessäolon hetkistä ilonkimalletta päivää piristämään!