... olen ollut mukana oikein varsinaisena takapiruna!

Täällä Porissa on oikein aktiivisena toimiva liitokiekkoseura Mustavaris. Nyt tulevana viikonloppuna järjestetään SM-frisbeegolfkisat tänään käyttöön vihittävällä radalla. Tulevan kisan järjestelyt ovat vaatineet asialle vääjäämätöntä sitoutumista, mutta valmista on tullut.

Porin kaupunki on ollut ratahankkeessa täysillä mukana. Halpaa harrastusta, joka ei yhteiskunnalta vaadi toimiakseen suuria rahallisia avustuksia, eikä ylläpitokustannuksiakaan. Niin ja seuran jäsenet ovat omalta osaltaan talkoilla tehneet paljon työtunteja toimivan radan ja kisan hyväksi.

Ukkokultani työnantajakin on tukenut seuran toimintaa kisan hyväksi logistiikassa avustaen. Hän sai siirtää esim. kaksi talvilomapäiväänsä tänne toukokuulle, jotta kaikki "juoksevat" asiat saadaan virastojen aikaan hoidettua.

Saattaa olla, että tämä minun sepustukseni ei terminologisesti ole oikein, en nimittäin ole mikään vannoutunut lajin harrastaja. Seuran hallituksen kokoontuessa täällä meillä, siirryin omasta aloitteestani naapuriin evakkoon Silmänisku Toki minua ei pyydetty poistumaan, mutta he saivat rauhan keskustella ja suunnitella kisaan liittyvistä asioista. Joskus asiat rönsyilivät vähäsen ja kokous venyi yli puolenyön, mutta silloin olin itse jo untenmailla.

Joten perheemme on täysillä mukana näissä kisoissa. Pia, Juha ja Tommi toimivat kisassa täysillä omissa tehtävissään eli spottereina. Tommi on myös värvännyt omia ystäviään ja opiskelukavereitaan töihin ja hänen syntymäystävänsä on järjestyksen valvojana kisassa. Elmeri ja minä olemme pääosin kotimiehinä, ehkä silti piipahdan Kirjurinluodossa morjestamassa toimitsijoita työn tiimellyksessä.

Tämmöinen kisaviikonloppu tulossa! Lounais-Suomen uutisissa varmaan on perjantaina illalla juttua radan virallisesta avaamisesta kisoihin. Valtakunnallisesti se on alueuutisissa nähtävillä lauantaina aamupäivällä.

                   1242483544_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

                  Avausheiton suoritti Jussi Meresmaa

Muoks ;) perj. 15.5.09 klo 7.24  Tietenkin radan avajaiset on vasta tänään, elippä ennakoin eilen innoissani liikaa :)