Viimeinkin ryhdistyin ja menin käymään viime tiistaina vierailulla ystäväni luona.
Omaa saamattomuuttani en ollut aikaisemmin hänen uudessa kodissaan piipahtanut ja minua oli jo totisesti ruvennut hävettämään koko asia. Joten kun soitin hänelle oli minun viisainta sopia heti tietty päivä jolloin menisin hänen luokseen. Muuten minun menemiseni olisi taas vain siirtynyt ja siirtynyt hamaan tulevaisuuteen.
Niinpä kyläilypäivä sovittiin tiistaiksi ja sillä sipuli!
Miten mukavaa olikaan ihan kasvotusten jutella opiskeluajastamme sekä työkaveruudestamme, maailmaa parantavia keskusteluaiheita unohtamatta. Pari tuntia vierähti mukavasti rupatellen.
Jossakin vaiheessa juttelumme siirtyi käsitöihin ja niiden tekemiseen. Kerroin hänelle mitä neulomuksia olin saanut aikaiseksi ja hän tiedusteli minulta josko neuloisin hänen langoistaan sukat lapsenlapselle.
Minähän lupauduin eikä aikataulukaan ollut tiukka. Lankakerät kassissa lähdin kotiin ja torstaina puikoilla oli jo sukka valmistumassa. Neljässä päivässä sain nämä sukat valmiiksi. Ensi lauantaina vien nämä hänelle ja jännitän onnistuinko tilaustyössä.
                                        1224320.jpg
                                                       Lankana Novitan 7-veljestä
                                                       bambupuikot 3½

Ainoa harmitus tuossa raitalangassa oli kun raidoitus ei osunut aivan kohdalleen. Toisen sukan kärki tuli vaalealla, sillä värjäysvaiheessa oli tummansininen osuus pienempi ja vaaleaa tuplasti. Koko kerää en kuitenkaan ruvennut purkamaan, erottuupa vasen ja oikea jalka toisistaan ;)