... päiväni kirkastaen, purppurapilvestä sousi... jos oikein muistan niin Viktor Klimenko esitti euroviisuissa joskus kappaleen "Aurinko laskee länteen", ja tämä sävelmä yllättäen rupesi näin aamutuimaan soimaan päässäni. En siis turhaan viime kesänä ostanut t-paitaa "I hear voices" Cool

Ei vaiskaan, viimeinkin sain jo nukuttua kolme tuntia putkeen ilman heräilyä. Pystyin jopa ihan itse kääntämään kylkeä, hitaasti mutta harkitusti, ja nukahtamaan sen ponnistuksen jälkeen uudelleen. Silti rakas ukkokultani joutui siirtämään minut sängynreunalle, mutta tänään nousin itse siitä seisomaan!

Ehkäpä tunnelin päässä on sittenkin valoa, sinne pääseminen vain tuntuu kestävän niin kauan. Parempi siis edetä hitaasti, mutta varmasti.

Iloisena asiana tähän aamuun voin kertoa, että Pia Piipero saapui eilen illalla Raumalta. Hän teki yön yli kestävän välilaskun tänne Poriin ja jatkoi aamulla klo 6.30 matkaansa Kankaanpäähän. Kyllä hän sieltä tänään palatessaan jää vielä meille yöksi ennen kotiinpaluutaan.

Pia meni pääsykokeisiin ja tietenkin äiti on hengessä mukana. Tyttö kyllä sanoi jännittävänsä ihan sikana, mutta ukkokultani kanssa kerroimme sen kuuluvan asiaan ja lohdutimme, että hyvin se menee. Iltapäivällä sitten tiedän miten kaikki sujui.

Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja ruohokin on ruvennut vihertämään ihan silmissä. Kyllä se kesä tulee sittenkin!