... ei milloinkaan

Kuuma kesä on takana ja heinäkuun helteet vain muistoja allakan sivuilla. Niin kuumaa taisi olla, etten oikein jaksanut tai muistanut tänne blogiinikaan kunnolla päivityksiä tehdä.

Enpä kuitenkaan ole ollut ainoa saamaton täällä virtuaalimaailmassa kirjoittamista laiminlyönyt bloggaaja  Musiikkia ainakin on tullut ulkoilmassa kuunneltua erilaisilla keikoilla.

Heinäkuun 9.-11. 2010 Ruisrock'issa vietettiin 40-vuotis juhlia! Esiintyjäkaarti oli joka päivä mitä mainiointa, mutta ukkokultani kanssa päätimme satsata tänä vuonna vain perjantain antia kuuntelemaan.

Negative, Amorphis, Tarot sekä Jenni Vartiainen oli nautittava ennen yötä ja perjantain niittylavan huipentumaa.

                 

                     Amorphis esiintyi ja isin poikakin halusi nähdä!

Ozzy Osbournen vuoksi me todellakin Turkuun saavuimme - eikä rockkonkari pettänyt minua tälläkään kertaa

Mies oli mitä parhaimmassa vedossa. Ensinnäkin hän aloitti keikkansa 10 minuuttia ennen käsiohjelmassa ilmoitettua alkamisaikaa, mistä syystä rantalavalta väki syöksyi juosten kohti niittylavaa War Pigs'in tahtien räjähtäessä tummuvaan iltaan! Ja kansa lavan edessä suorastaan huusi kurkkusuorana Ozzylle   Vanhojen Black Sabbath aikaisten kappaleiden tempo ei hyytynyt kertaakaan. Oli mahtavaa laulaa tuttuja kappaleita väkijoukon kanssa.

                www.youtube.com/watch

               Let Me Hear You Scream