Vaikka aiemmin syksyllä ajattelin, ja melko vahvasti mielessäni myös päätin, etten marraskuussa osallistu Tampereen Kädentaidonmessujen väentungoksessa kiertelyyn niin toisin kävi.

Lauantaina 20.11. klo 7.15 lähtenyt juna kuljetti kohti Tamperetta ja tämä tyttö kaivoi sukkaneulomuksensa esiin ja rupesi jatkamaan perjantaina aloittamaansa työtä. Tavoitteena neuloa omalle pomolleen hyvänmielensukat hänen uuteen työpaikkaansa ja toivottaa samalla intoa uudelle uralle. Meno-paluu matkalla sain sukkaa neulotuksi yli kantapään, ja sunnuntaina neuloin myös sen toisenkin valmiiksi. Tiistaina sukat olivatkin jo uuden omistajan hallinnassa.

                   

                     lanka:     Novita 7 veljestä Raita

                                   naisten koko 40

                     kulutus:  106 g

Messuilla tuli sitten kierreltyä ja kaarreltua useampi tunti. Ihastelimme tyttäreni Pian kanssa kauniita pellavatunikoita ja taidokkaita puutöitä, mutta lankapöydät tämä tyttönen katsasti ihan kiltisti kauempaa. Olin nimittäin juuri alkuviikosta saanut lankainventaarioni tehdyksi ja kirjatuksi Lankuri.net sivustolle - eikä tuon kilomäärän (13,951 kg) jälkeen todellakaan ollut tarvetta ostaa lisää lankoja varastoon.

Pia löysi itselleen Vihreänvyyhdin osastolta kaunista violetti/musta sukkalankaa, jonka minä tietenkin hänelle ostin. Ainoastaan laadukasta KipuApu silkkivillalankaa ostin ukkokultaani ajatellen. Hänellä kun iltaisin ja öisin vetää suonta jaloista, vaikka magnesiumiakin on syönyt jo monta vuotta - ajattelin jospa tuosta langasta neulotuista sukista olisi edes hieman helpotusta siihen.

Tänään sitten ojensin ukkokullalleni uudet iltasukat lieventämään kipuja, jotka toivottavasti vähentyvät ainakin hieman.

                       

                          lanka:    KipuApu silkkivilla 

                                       lampaanvillaa 70%

                                       luonnonsilkkiä 30%

                                       miesten koko 45

                          kulutus: 100g

                         

Tältä vuodelta on sitten messut messuiltu ja uusia odotellessa voisi vaikka neuloa muutamat villasukat - lankaa kyllä löytyy omasta hamsteroidusta varastosta useampaankin sukkapariin :)