Jälleen on tämän vuoden kädentaidonmessut tullut messuiltua ja paljon kaikkea kivaa nähtyä sekä koettua. Ystäväni Mirjan kanssa ländimme aamutuimaan (klo 7.30) ajelemaan täältä Porista kohti Tamperetta, tarkoituksena menomatkalla Pistäytyä Nokialla Nanson Penkola myymälässä. No sehän aukesi klo 10, joten odottelimme parikymmentä minuuttia myymälän edessä turinoiden niitä näitä.

Ostin minä itselleni sieltä kuitenkin tunikan sekä kilpikonnakauluksisen mustan poolon, ensiviikon laivaristeilyä varten. Mimmit autoon ja nokka kohti messuja!

Kääntyessämme Pirkkahallin liittymään huomasimme muutaman muunkin olevan tulossa samaan suuntaan, jono parkkipaikalle oli suunnaton. Mieliala oli iloinen, emme todellakaan tuntisi oloamme oudoksi, meitä käsitöihin hurahtaneita on paljon!

Kaikkea katseltavaa ja hypisteltävää riitti koko päiväksi ja olisi siellä voinut toisenkin päivän kulkea ja kokea. Aivan varmasti ohitimme monta mielenkiintoista esittelypöytää silkan ajanpuutteen vuoksi, mutta mielipahaa ei silti siitä aiheutunut.

Melko pienillä, mutta sitäkin tarpeellisimmilla hankinnoilla selviydyin messuilla. Kortteja varten ostin papereita, kolme leimasinta, koristelipukkeita ja kimallekuitua. Ajaton kaulakoru niin arkeen kuin juhlaankin tuli hankituksi.

      

Leimasimet Taitopuoti Paperinauhan Heliltä, Skräppipaperit Skräpteekin Miialta, kimallekuitu huovutukseen ja korttien valmistukseen A.Wennström Oy:n osastolta sekä kaulakoru Freya-koru by Sisko Roinila

                

Sinooperin osastolta minun oli tietenkin ostettava tämä jouluinen tonttupoika, joten se on myös täksijouluksi ommeltava valmiiksi.

Neulelankoja oli todella runsaasti myytävänä, ja todella reippaat lankahamsterit nimeltään Mirja ja Tarja ohittivat rennosti kaikki houkuttelevat kerät. Ehkäpä joku saattoi kuulla heidän hiljaa mutisevan toisilleen kuin mantrana "meillä on kotona paljon lankoja, ei me sitä lisää nyt hankita"

Mukavinta koko päivässä kuitenkin oli, että sain jälleen kasvot kahdelle blogien kautta tutuksi tulleille ystävällisille ihmisille. Tapasimme kahvikupposen kera Karjalan Kurtturuusun sekä Loreal blondin kanssa livenä! Emme me paljon siinä ehtineet turinoimaan, mutta yhtä sydämellisiä he molemmat olivat kuin se, millaisen kuvan heidän blogejaan lukiessani olin heistä itselleni saanutkin. Erityisesti Karjalan Kurtturuusu oli juuri sellainen kuin olin hänen kuvitellutkin olevan 

Ensi vuoteen siis uusien messujen odotukseen ja uusien haasteiden hankkimiseen polkuni kulkekoon, vieläkään en ole kaikkea kädentaidon alalta kokeillut!