Onneksi on olemassa todella energisiä ihmisiä, jotka jaksavat väkertää ja järjestää meille muille yhteisiä tapaamisia. Todella riemastuttava esimerkki löytyy huomiselle päivälle!

Huomenna on Raumalla Jehkottaren järjestämä blogitapaaminen askartelijoille. Päivän aihe alkoi minuakin kiinnostamaan siinä määrin, että siitä raumalaistuneelle tyttärelleni soitin ja kerroin.
Tietenkin hän oli jo asiasta tietoinen (enkä muuten edes sitä ihmetellyt) Jehkottaren blogissahan hänkin aina käy kurkkimassa :)
Reippaana tyttönä hän sitten ilmoitti meidät molemmat sinne osallistujiksi, minä kylläkin vähän emmein omaa "askartelijan mainettani", neuletöistäni kun täällä blogissani pääosin kertoilen. 

Voihan olla, että korttien askarteleminen tuleekin olemaan minulle huomisen jälkeen uusi aluevaltaus.
Ainakin voin vaihdella, vaikka viikottain, käsillä tekemien töitteni tuloksia. Parilliset viikot neulon sukkia, puseroita, lapasia, töppösiä jne ja parittomat vkot ovat pyhitetty korttiaskartelulle ;)

Tällä hetkellä kylläkin, tuolla oikealla olkapäälläni kiikkuu sellainen pikkuinen sarvipääveitikka, joka kuiskaa korvaani ilkkuen "älä unta nää"! Epäileeköhän se jotenkin minun jaksotustani viikkojen suhteen? Tulevaisuus tuokoon esille mikä kipinä huomenna roihahtaakaan liekkeihin ja mille annoinkaan pikkusormeni vai tuleeko se viemään koko käden :)