Hippasen myöhässä tämä mun päivitykseni taas laahaa, mutta sittenkin ajattelin tämän tänne päivittää

Viime perjantaina 16.9. matkustin aamujunalla Hämeenlinnaan Elmeri-hauvelia hoitamaan. Piiperolla oli harjoittelutöitä Habitare-messuilla, joten ulkoiluttajasta oli suuri vaje. Rutiinilla minun ja E:n päivä sujui, minä virkkasin huivia ja välillä leikittiin leluilla - kunnes E:n oli ihan pakko hiukan huilailla.

Lauantaina lähdimme sitten Pian kanssa junalla Masalaan Leimailutaivas-tapahtumaan. Monta askartelukauppaa sekä helmimyyjää oli vallannut urheiluhallin tilan kokonaan. Valinnan vaikeus tutustua pöytien antimiin vain oli suuri - kaikilla myyjillä oli todella hienoja sekä "tarpeellisia" tuotteita myynnissä.

Tulihan sitä sitten muutama leimasin ja tehostevärikin ostettua. Säilytyslokerikko pikkutilpehööreille askarteluhuoneeseeni ja sellaista muovailumassaa pari pakkausta - ajattelin kokeilla nappien tekoa johonkin neuletyöhöni!

Nämä pari kuvaa iloisista myyntipöytien takana hääräävistä ehdin nappaamaan, muuten meni sujuvasti aika tuttujen kanssa rupatellessa.

             

                        Askartelu Amalian Mira ja tauottaja Pia!

             

                 Aina niin iloiset Klemmarikellarin pariskunta!

En edes lähde kuvaamaan näiltä messuilta hankkimiani askartelutarvikkeita, sillä kyllähän sen tietää ettei siitä kuitenkaan mitään selvää tule