... niin yllättäen olikin puikoteltava kaksiparia valmiiksi asti

Selvennykseksi siis kerron, että parivuotta olen haikaillut tämän pintaneuleen opettelua. Ostin Rauman joulumarkkinoilta (taisi olla joulukuu 2008) kauniit lapaset ihan vain pintaneuleen vuoksi.

Myyjä ystävällisesti minulle myös neuvoi tuon helpon neulemallin ohjeen, mutta enhän minä sitä enää kotiintultuani muistanut. Taisi jopa mennä reilusti yli joulun ennenkuin seuraavan kerran noita lapasien neuletta tutkin ja luovutin.

Kummittelemaan tuo mystinen pintaneule alitajuntaani jäi, kunnes Novita kesä 2009 lehdessä oli hunajakenno-sukkien ohje! Hihkuin mielessäni nuo sukat tekeväni, mutta sinne unholaan taas ohje katosi.

Nyt viimeviikolla lehtiä selaillessani löysin jälleen tuon ohjeen ja päätin heti tarttua härkää sarvista ja lankaa puikoille välittömästi ohjeen mukaan. Eihän tuon neuleen tekeminen ollutkaan mikään ylipääsemätön juttu! Taisi olla toisinsanoen niin helppo, että oli ihan pakko neuloa kaksiparia samantien

Tähän kyllä oli pieni pakkokin, sillä ensimmäisen parin varret olivat eripituiset. Koska samaa lankaa oli vielä korissani niin ei muuta kuin toinen samanlainen eripari valmiiksi.

                

                                           Hunajakenno-sukat koko 39

                                     7-veljestä langasta

                                kulutus:  nro 1   120 g

                                             nro 2   134 g