... niin näin sitten käy kun lähtee Tampereelle kädentaidon messuille

Alkukiihdytyksen jälkeen tuloaulassa karannut mopo suunnisti suinpäin kohti C-hallia ja tuttuja lankakauppiaita kiusaamaan.

Ensimmäinen pysähdyspaikka oli Lankatalo Tapion kauppa. Lankakorien ympärillä kuhisi suunnaton määrä frillalankojen ostajia, joten mopo rupesi keulimaan moisessa ruuhkassa ja säntäsi kohti vapaampia kojuja. Hyvä kun tuolloin pysyin sarvissa edes kiinni!

Seuraavaksi tulikin äkkipysähdys jarrut kirskuen Kujeen myyntikojulla! Ihana värien sinfonia sai kuskinkin henkäisemään ja laittamaan moponsa parkkiin. Tuosta hyllystä pengoinkin sitten ensimmäiset ostoslankani, ja peli oli tälle messureissulle menetetty 

                              

Cascade 220 Heathers - langat olivat nii-iin herkullisesti väreittäin lokerikoissaan ettei niitä voinut olla hypistelemättä ollenkaan - saati sitten herkkupaloiksi kotiin ostaa. Mukaan tarttui siis 400 g turkoosia, ruskeaa sekä poltettua oranssia!

Kojulla tapasin myös tuttavani ja tunnetusti "vähäpuheisina" vaihdoimme pikaisesti kuulumiset

Mutta nyt rupesi mopo jälleen herättää huomiotaan liiaksi levottomalla olollaan, joten matkaa oli jatkettava.

Kunnialla pääsinkin jatkamaan kulkuani ohi houkutusten - liekö kojujen edessä hyörivä ihmismassa osaltaan vaikuttanut jouhevaan etenemiseeni, vai päätös rauhoittua vain katselemaan vilskettä ja vilinää.

Ainoa päätös minkä jo kotoa lähtiessäni tein oli Succaplokkien hankkiminen itselleni. Riemastuin löytäessäni moisten pingottimien myyjän ja kaupat tuli heti!

                 

Nyt omistan M-kokoa/38 olevat pingottimet ja sukkabuumi puikoilla jatkukoon.

Kuvassa on myös seuraava lankaretkahdukseni. Ihastuin ikipäiviksi hypisteltyäni La Alpaca-lankaa ja siitä neulottuja tumppuja Vielä en tarkkaan tiedä mitä ostamistani keristä valmistuu, mutta läheisilleni varmasti jotain lämmöllä neulottua kuitenkin

Nyt kun mopo sekä kuski oli jo päästänyt suuremmat höyryt pihalle, niin oli aika hieman hengähtää ja nauttia kuumasta kahvikupposesta, samalla ihmisiä tarkkaillen.

Melkein pääsinkin jo esteettä ja pysähtelemättä puikkelehtimaan kojujen houkutusten ohi, kunnes järjettömän houkutteleva tarjous seisautti minut pakittamaan menopelini Kauhavan Lankatavaratalon eteen.

                 

Tuubihuivilangaksi tämän 500 g kasan ostin - pehmoista polyester/akryyli sekoitelankaa, ja vain 1 € kerä

Askartelutarvike kojuilla pysähtelin, hypistelin ja punnitsin josko tarvitsen - heijastinnauha ja kaksipuolinen teippi jäivät vain siitä tarjonnasta tuomisiksi.

Joku roti edes jossakin oli mukana, jospa siis hyödyntäisin kotoa jo löytyviä ja rupeisin kortteja väsäämään olemassa olevista varastoista!

Bensamittarin merkkivalo vilkutti hälyttävästi jo punaista ja kellokin rupesi lähentelemään neljää, ja linja-auton lähtöaikaa kohti Poria.

Hyvillä mielin saatoin siis siirtyä kohti ulko-ovea, päivän kokemukset rikkautena takataskussa kotiin viemisinä!

Mutta pelkään pahoin, että ensi-vuonna jälleen lähtee mopo käsistä - ellen sitten hanki itselleni Harrikkaa ja kurvaile sen kanssa käytävillä