2203894.jpg
Heinäkuussa Raumalla järjestetyssä blogitapaamisessa tutustuin useisiin korttiaskarteluun hurahtaneisiin askartelijoihin. Yksi niistä on Terhi "Elämää saksien kanssa", jonka blogissa vierailen säännöllisesti. Aina en kommentoi siellä, mutta mykkänäkin saan ihailla hänen aikaansaannoksiaan.

Nyt vuodenvaihteen lähestyessä oli hän Kirsikan kanssa pohtinut leimasimien omistajille tuiki tuttua ongelmaa: aina haluaa ja ostaa uusia, vaikka edellisistäkin löytyy käyttämättömiä!
Niinpä minä siis ehdottomasti haluan myös tähän tempaukseen mukaan, jotta edes yksi kortti omalla leimasimella leimatusta kuvasta tulisi tehtyä.

Kuten Terhi blogissaan neuvoi, niin minäkin avaan kategorian nimellä "Leimat korteiksi". Siellä sitten esittelen ne kortit, joita en ole tehnyt toisen leimasimella leimatusta kuvasta.
Tähän samaan haasteeseen taidan itselleni vielä liittää, etten saa ostaa yhtään uutta leimasinta ennen kuin olen tehnyt edes 10 kpl:tta kortteja jo hankituilla. Pikkasen tuo luku minua kauhistuttaa, mahdanko onnistua tavoitteessani - siispä tahtojen taistelu sisälläni jyllätköön ;)