...No niin!
Viikko on vierähtänyt Ruisrock'in jälkeen, joten voimat ovat palautuneet taas normaalien arkirutiinien tasolle. Poikkeuksena kylläkin on, että nyt vietän sitä kesälomaa ukkokultani kanssa.
Maanantai oli sellainen palautumispäivä meille molemmille. En edes pyykkiä pessyt, latasin vain pesukoneeseen tiistaita varten. Loikoiltiin TV:n ääressä ja taidettiin siinä myös hieman torkahdellakin, mutta so what - virtaa kerättiin pattereihin.
Nyt olemmekin saaneet kaikkea "pientä" puuhasteltua huushollissamme.
Pyykkikasa on pesty ja olohuoneen remontti edistynyt aimo askeleen verran, mutta remontin valmistumisesta kertoilen tuonnempana sitten lisää.

Festariviikonloppu oli tosi onnistunut. Vaikka kävijöitä oli kolmen päivän aikana 70 000 emme kokeneet mitään järisyttäviä järjestyshäiriöitä. Kaikki olivat musiikista nauttivia ihmisiä, mitä sitä siellä riehumaan ja pilaamaan omaa tai muiden festarifiilistä.

Perjantaina 4.7. pikkasen petyin ihannoimani Amorphis'in keikkaan. Voi olla, että odotin bändin jäsenten hehkuttavan täysillä, astuessaan innosta hihkuvien faniensa eteen, mutta ei. Hyvin pliisusti he vetivät keikan läpi, kuin se olisi ollut pakkopullaa heille. Ei oikein vakuuttanut minua, jäi paha maku ja mieli minulle!
Kaipa heillä oli vain huono päivä itsellään.
Paha mieleni sen sijaan katosi aimo harppauksin kun jäin kuuntelemaan Sonata Arctican yleisön villitsemissessiota. Kaverit hehkuivat täyttä riemua heti tullessaan lavalle, eikä meno laantunut keikan edetessäkään loppua kohti. Oli todella mahtava kokemus tutustua porukkaan ja heidän musiikkiinsa, he todella osasivat ottaa yleisönsä. Kiitos siitä ja polkuni johtaa taas levykauppaan osastolle S !
Eikä ilta pimetessään silti pettymystä suonut minulle. En ollut koskaan aikaisemmin nähnyt Nightwish'a millään keikalla, joten odotin sitäkin kuin hullu puuroa. Mahtavat pyrot ja mahtava musiikki ja loistava artisti, hieno päätös perjantaille ja upea alku lauantaiyölle. Kannatti siis valvoa  24 tuntia putkeen!

            Kuva lisätty 29.7.08

                      1769135.jpg
 
                       Nämä pojat soittivat Valion HeVi Guitarhero-teltassa
                       Playstation peliä minun ja ukkokultani jälkeen!