Eipä tarvinnut viikonloppuna hikoilla ulkona ei! Perjantaina oli vielä melko aurinkoista iltapäivällä ja illalla, vaikka aamulla vettä satoikin. Lähdimme ystäväni Mirjan kanssa kirpputorikierrokselle Kokemäelle heti aamulla klo 9.20 kun olin kotiutunut töistä ja syönyt aamupalan. Minulle tuo aamupala kun ei millään maistu ennen töihinlähtöä klo 4.15 hyvä kun edes kupin kahvia pystyn juomaan.

Sateessa sai menomatkan ajella, ja välillä pyyhkijät vispasivat vastaantulijoiden heittämää roiskevettä sen minkä ehti. Pistäydyimme pienessä Invalidi-yhdistyksen ylläpitämässä kirpputorissa ensimmäiseksi ja tietenkin löysin sieltä halvalla käsilaukun, laakean lasikulhon sekä brodeeratun verhokapan yläkerran toiseen huoneeseen. Kaiken kaikkiaan sai 3 € kulumaan ostoksiini!

Seuraavaksi poikkesimme Sinituotteen tehtaanmyymälässä ostamassa siivousvälineitä Mirjalle niin kotiin kuin mökillekin. Itselleni ostin uuden mattopiiskan ja kapean ikkunakuivaimen, astianpesuharjoja sekä teippirulla-vaateharjan. Paljon edullisemmin tuli välineitä hankittua kun vertaa päivittäiskauppojen hintoihin.

Varsinainen tarkoitus maakuntamatkallemme oli kuitenkin Tuohitori kirppis! Kerran aikaisemmin olemme siellä yhdessä käyneet ja koko kevään uutta reissua sinne suunnitelleet. Aikaa päätimme varata reilusti käytävillä kiertelyyn ja hyllyjen tonkimiseen. Kyllä se aika sitten nopeasti eteenpäin menikin, mutta löytöjäkin teimme. Pitkä farkkutakki, lyhythihainen puuvillaneulejakku sekä Arabian Ruska kahvikalustoon kuuluva kahvipannu/kaadin.

                      1246899291_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Jälleen olimme viettäneet yhdessä ihan mukavan päivän. Meistä on hauska kommentoida tavaroista ja varsinkin niiden hinnoista toisillemme. Kyllähän sitä pyytää saa mitä vaan, mutta kierrätysajatus ei toimi jos tuote on rikki tai ylihintainen.