Aivan kummallisia, ja jopa arvaamattomia, liitoksia perheemme sisältä löytyy harrastusten välille.
Toukokuun lopulla ukko-kultani sekä poikani tyttöystävineen menivät Deep Purplen konserttiin Helsinkiin.
DP:n he olivat nähneet jo aikaisemmin, joten tällä kertaa lämppärinä toiminut Thin Lizzy olikin mieluisempi tutustumiskohde. Konsertti oli ollut loistava, eikä Deep Purple pettänyt tälläkään kertaa kuulijoitaan, kuulemma.
Seuraavana päivänä rakkaat miehekkeeni seikkailivat Helsingissä pikkukaupoissa, ihastellen niin askartelukaupassa myytäviä lennokkeja ja pienoismalleja, kuin samoillen erikoisia koriste-esineitä myyvien putiikkien hyllyjen edessä.
Ja eräässä putiikissa oli minulle lahjaksi sopiva nalle-figuuri!
Jostain kummasta syystä ukko-kultani vain hypisteli nallea, eikä poikani avustuksellakaan pystynyt tekemään päätöstä sen ostamisesta lahjaksi minulle. Kumma juttu, hän kun tietää minun huumorintajuni ja taipumukseni aivan läpikotaisin.
Kotiin palauduttuaan ja keikansujumisesta kerrottuaan, hän kuitenkin kertoi näkemästään pikkuisesta nallukasta, se vain oli jäänyt vaivaamaan hänen mieltään. Kuvailtuaan nallea minulle, silmiini herahti kyyneleet ja harmitus miehelleni vieläkin suurempi.
Yhteistuumin päätimme olla surematta enempää nallukan kohtaloa jäädä putiikkiin. Seuraavalla kerralla sitten, ehkä.
Toukokuu vaihtui kesäkuuksi, ja perhosia liiteli vatsani pohjassa. Olimme taas porukalla menossa Hesaan. Hartwall Areenalla esiintyisi 6.6.2007 Ozzy Osbourne ja minäkin olin matkassa mukana.
Aivan mahtavan keikan mies jaksoi vetää. Nautein musiikista, lauloin tuntemieni kappaleiden mukana ja pyyhin silmiäni "Mama I'm goming home"- laulun aikana. En pysty sanoin kuvaamaan tuntemuksiani keikan jälkeen, upeaa oli.
Seuraavana päivänä minut vietiin askartelukauppaan myös ihailemaan pienoismalleja ja lennokeita, sekä siihen pieneen putiikkiin jonka hyllyllä nalle oli ollut.
Kaksi viikkoa nallukka oli odottanut kiltisti vitriinissä miestäni. Ihastuksen huokaus pääsi huuliltani ja taisivat silmänikin kostua kyynelistä, niin hyvin mieheni oli nallen kuvaillut minulle.
Kauniisti myyjä paketoi nallen laatikkoon ja kääri sen paperiin.
Tällä hetkellä Ossi-nalle on olohuonessa, yhdistetyn tv- ja cd-hyllyn päällä, ja seuraa katseellaan neulomisiani, ja joskus myös purkamistakin, sohvalla.

                                                  Tässä minun oma Ossi-nalleni
                                            1016038.jpg

                                            1016032.jpg